Поліцейських, які врятували чоловік із пожежі на Дубенщині, відзначили рятувальники (ФОТО)

21 грудня інспекторів сектору реагування патрульної поліції Дубенського РВ Івана Таращука та Олександра Гладуна заохотили у Головному управлінні Державної служби із надзвичайних ситуацій в Рівненській області. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини. 

Нагадаємо, шостого грудня екіпаж СРПП Дубенського районного відділу під час опрацювання повідомлення про пожежу у житловому будинку,  витягнули із задимленого приміщення 63-річного чоловіка та негайно каретою швидкої відправили до лікарні. 

За особисту мужність та героїзм, проявлені під час порятунку людини, т.в.о. начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Юрій Корецький вручив грамоти та годинники старшому лейтенанту поліції Івану Таращуку і капралу поліції Олександру Гладуну. 

По завершенню нагородження поліцейським провели екскурсію сучасною 25-ою пожежно-рятувальною частиною, ознайомили із умовами несення служби та побутом рятувальників. Окремо продемонстрували можливості Центру управління в надзвичайних ситуаціях, а також інтерактивний дитячий клас пожежної безпеки. 

Читайте також