Поліцейський із Рівненщини помер в клініці в Іспанії: рідні збирають кошти, щоб привезти тіло додому

Фото - зі сторінки у соцмережі Вікторії Семенчук

У Іспанії пішов з життя поліцейський з Рівненщини, який проходив там лікування. Відомо, що 36-річний Олександр Красович понад рік боровся зі страшною хворобою - меланомою шкіри із метастазами у головному мозку.

У поліції Рівненщини повідомили, що покійний колега був професіоналом та присвятив правоохоронним органам 10 років свого життя.

Наразі рідні покійного потребують фінансової допомоги, щоб транспортувати тіло на батьківщину.

"Дорогі мої близькі, друзі, ось і не стало мого друга дитинства, ...Саша помер де був на лікуванні, в Іспанії Барселона, його дружина і дітки навіть не побачили його. Мені дуже важко писати, бо це людина з великої букви. Я вас дуже прошу, ні благаю, допоможіть зібрати кошти для транпортування тіла нашого Саши Красовича, щоб змогли попрощатися рідні і близькі", - написала у мережі Марінка Маріна.

Дружина покійного Олександра - Вікторія Семенчук - повідомила, що до вихідних потрібно зібрати кошти, щоб забрати тіло з Іспанії.

"Нам потрібно 7 тисяч євро, щоб доставити його з Барселони до Львова і зі Львова додому. Гроші бажано зібрати до вихідних. Зараз там оформляються потрібні документи. В п'ятницю мають повідомити, коли можна точно забирати тіло", - зазначила дружина покійного.

За словами жінки, наразі вдалося зібрати трохи більше 2 тисяч євро.

Номер картки дружини Олександра Вікторії - 5363542309567726.

Читайте також