Поліція охорони навідалася з подарунками до дітей-сиріт (ФОТО)

Працівники Управління поліції охорони в Рівненській області приїхали до Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який знаходиться у місті Олександрія, що на Рівненщині. Правоохоронці залюбки привітали вихованців центру з прийдешнім Великоднем.

Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей було створено з метою соціального захисту дітей, що опинились в складних обставинах. Нині там виховується 42 дитини віком від 3 до 18 років. Для кожного з них були підготовлені подарунки, сік та пасочки. Приймали подарунки наймолодші вихованці центру, оскільки старші в цей час були на навчанні.

- Ці дітки з найменших років пізнали жорстокість життя, дехто ріс без батьків, а в декого батьки були позбавлені цього права через різні обставини. Наші працівники завітали в гості до них не лише щоб передати подарунки до свята, а й, перш за все, щоб показати позитивний приклад для дітей, які потрапили в складні життєві обставини, - наголосив начальник відділу кадрів Управління поліції охорони в Рівненській області майор поліції Олександр Кубович.

 

За інформацією Управління поліції охорони
в Рівненській області

Читайте також