"Поліція, відкриваємо": патрульні показали відео стрілянини у будинку в Сарнах

Патрульні поліцейські показали відео стрілянини у будинку в Сарнах. 

Відео розмістили на сторінці патрульної поліцїі області. 

Як зазначається, учора увечері, близько 22-ї години, патрульні отримали повідомлення про стрілянину та негайно вирушили на місце події.

На вулиці Широкій їх зустрів заявник та розповів, що з балкона на другому поверсі невідомий здійснив постріл, ймовірно, вгору.

Поліцейські піднялися до потрібної квартири. Патрульні натиснули на дзвінок і повідомили, що це поліція. Майже одразу інспектори почули звук, схожий на досилання патрону до патронника.

Поліцейські спустилися на поверх нижче, а чоловік відчинив двері та кинув, ймовірно, гранату, а потім здійснив кілька пострілів у напрямку поліцейських і зачинився у квартирі.

На щастя, ніхто з охоронців порядку та мешканців багатоповерхівки не постраждав. На допомогу патрульним прибули слідчі та поліцейські обласного управління.

За результатами перемовин поліцейським вдалося переконати 27-річного сарненчанина вийти з під'їзду в двір. Після чого патрульні громадянина затримали із застосуванням кайданок та передали працівникам карного розшуку. У його квартирі виявили предмети, які зовні схожі на пістолет, гранату, гільзу та чеку з кільцем.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за попередньою кваліфікацією ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) КК України, поліцейські вилучили речові докази, які мають значення у справі. За результатами проведених першочергових слідчих дій вирішуватиметься питання про остаточну правову кваліфікацію події.

Читайте також: На Рівненщині нетверезий чоловік стріляв у будинку, куди приїхали патрульні

Читайте також