Помер відомий рівненський письменник-сатирик

Пішов із життя рівненський письменник-сатирик Михайло Степанюк. Про це у Фейсбук повідомила керівниця обласного центру народної творчості Ірина Баковецька

- Михайло Іванович Степанюк - позитивний, але гострий на слово, завжди мав свою думку і не боявся її висловлювати, у своїй творчості висміював все те, про що багато хто не наважувався говорити в голос... Останній раз я спілкувалася з ним 22 січня, в день його 80-річчя... Казав, щоб приїздила і питимемо чарку... Обіцяв бути активним попри всі віруси і особисті недуги... Михайле Івановичу, дуже Вас цінувала за Вашу притомність і об'єктивність у всьому, - написала вона. 

22 січня цього року Михайло Степанюк відзначив своє 80-річчя. він є уродженцем села Жильжа, що на Костопільщині. У 1967-1990 рр. був головою виконкому Зорянської сільської ради, а також директором і заступником директора ЗАТ «Консюмерс-Скло-Зоря», секретарем правління фонду-клубу “БлагоДійна корова”, депутатом Рівненської районної ради багатьох скликань.

Член Національної спілки письменників України, переможець Всеукраїнського фестивалю гумору та сатири – лауреат Нобельської премії 2011 року. 

Читайте також