Помста клієнтів? У Сарнах салон весільних суконь закидали яйцями

У місті Сарни весільний салон закидали яйцями. Власниця закладу відразу написала заяву в поліцію. За її словами, це міг зробити чоловік клієнтки, який напередодні погрожував поквитатись.

Передувала цьому конфліктна ситуація, пише Sarnynews.city.

"Ми віддали в прокат весільну сукню одній дівчині. Кожна клієнтка повинна приміряти вбрання, подивитись на можливі ушкодження, перевірити шви і таке інше. Вона все детально оглянула й жодних нарікань не мала. Сукня була абсолютно ціла, без розрізів чи плям. З клієнткою уклали договір прокату, де прописані всі умови", - розповідає власниця Ірина Ратич.

Та от назад цю сукню власниця приймати не погодилась. Прокат вартував 3 тисячі 800 гривень, а повна вартість — 7 тисяч 500 гривень.  Причиною стало те, що вбрання було у плямах від воску – переконує власниця салону.

«Вона була в плямах від воску, але це можна виправити. Проблема в тому, що сукню розірвали чи порізали. Це відновити неможливо, її ніхто не вибере більше. Тому сказала клієнтці, щоб компенсувала повну вартість. Тобто ще 3 тисячі 700 гривень. Вона ж відповіла, що сукня вже була порвана. А її чоловік почав мене ображати, вживав нецензурну лексику й дослівно пригрозив: «Я вам ще здєлаю». І сьогодні зранку, 24 листопада, бачу таку картину — двері та вікна салону закидали курячими яйцями», - коментує пані Ірина.


Окрім того, клієнтка у соціальній мережі розповсюдила пост про те, що сукню брала вже порваною.

Нині справою займається поліція. 

 

Фото - Sarnynews.city.

Читайте також