Понад 800 нових автомобілів придбали минулоріч жителі Рівненщини

Впродовж 2019 року в Рівному та області зареєстрували 811 нових автомобілів на суму $24 млн без врахування додаткового обладнання.

Серед марок лідером продажів стала Toyota, яких зареєстрували 155 автомобілів на суму $5,4 млн. На другому місці Renault (143 авто на суму $2,2 млн), а замикає трійку найпопулярніших марок Kia (94 авто на $2,2 млн), – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

З-поміж моделей найчастіше реєстрували кросовер Kia Sportage. За 12 місяців рівняни придбали 69 таких автомобілів на суму $1,7 млн, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Лідери класів:

A-клас – Citroen C1;

B-клас – Renault Sandero;

C-клас – Renault Logan;

D-клас – Skoda Octavia Combi;

E-клас – Toyota Camry;

F-клас – Porsche Panamera;

SUV – Kia Sportage.

Загалом, у 2019 році українці придбали 88 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис, а загальна сума витрат перевищила $2,6 млрд. Серед цих авто були й преміальні екземпляри: Aston Martin DBS; Bentley Bentayga, Continental GT та Mulsanne; Rolls-Royce Cullinan і Phantom; Mercedes S-Class Maybach та інші.

Нагадаємо, що впродовж 2018 року у Рівному та області зареєстрували майже 800 нових автомобілів, а сума покупок склала $24 млн.

 

Читайте також