Понад 90 посадовців Рівненщини сплатили штраф через несвоєчасне подання декларації

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

За участі прокурора Рівненської місцевої прокуратури, судом за результатами розгляду 2 протоколів про адміністративні правопорушення, пов'язаних з корупцією, передбачених  ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, притягнуто до адміністративної відповідальності колишнього інспектора відділу нагляду і безпеки однієї із установ виконання покарань на території Рівненського району.

Встановлено, що вказаний посадовець у зв’язку із  припиненням діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування несвоєчасно подав без поважних причин декларації, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями та за минулий рік.

Постановою Рівненського районного суду протоколи об’єднано в одне провадження та колишнього інспектора відділу нагляду і безпеки визнано винним у вчиненні вказаних адміністративних правопорушень та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Загалом упродовж поточного року Рівненською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді судом 108 справ про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, за результатами їх розгляду притягнуто до відповідальності 94 правопорушника та накладено стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 65 450 грн.

 

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури

Читайте також