Попри карантинні обмеження, учні спеціалізованих закладів Рівного безкоштовно їздитимуть в тролейбусах

Наприкінці минулого року в міську раду звернулись батьки діток із особливими потребами, що навчаються у спеціалізованих закладах "Пагінець" та "Особлива дитина".

Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян повідомив, що через карантині обмеження учням складно доїхати до місця навчання. Він доручив голові комісії з питань міського господарства, транспорту, зв'язку та екології Катерині Марчук ("Рівне Разом") на засіданні розглянути це питання.

Рішення проблеми віднайшли оперативно. Відтепер діти та супроводжуючі їх особи зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом у будь-який час, попри обмеження. Для цього їм видадуть спеціальні посвідки.

«Уже дав доручення управлінню освіти терміново підготувати відповідні списки. Не можу зрозуміти, чому доля дітей з обмеженими можливостями не знайшла відгуку в серцях чиновників без втручання з боку Рівнеради», - зазначив Віктор Шакирзян.

Він додав, що керівник КП «Рівнеелектроавтотранс» отримав суворе попередження, адже його кондуктори за останній час двічі відзначились некоректною поведінкою щодо пасажирів. Зокрема виставили з тролейбуса неповнолітню дитину.

Читайте також