Порушення вимог безпеки та двоє загиблих: відомі деталі пожежі на ринку у Рівному

Фото - Суспільне Рівне

У Рівному правоохоронці порушили кримінальну справу через порушення вимог пожежної безпеки на ринку. Внаслідок загоряння та задимлення загинули двоє людей.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Нагадаємо, повідомлення про загоряння у складському приміщенні на території продовольчого ринку, що на вулиці Пересопницькій, надійшло на спецлінію 102 сьогодні близько 08:50. А вже за дві години потому — про виявлених без ознак життя чоловіка та жінку.

Загиблими виявилися 49–річний рівнянин та 48-річна жителька Дубенського району. Іще двох потерпілих унаслідок пожежі чоловіків, мешканців обласного центру, після надання медичної допомоги відпустили.

У результаті проведених першочергових процесуальних дій та зібраної слідової інформації слідчі за фактом загибелі двох осіб під час пожежі внесли відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 270 КК України.

Речник ДСНС області Дмитро Мельник розповів "Суспільному", що через розташовані торгові точки вчасно доїхати пожежно-рятувальна техніка не змогла.

"Наші підрозділи прокладали рукавну лінію фактично у понад 100 метрів. Пожежний гідрант, який знаходиться неподалік осередку пожежі, є, але на ньому знаходиться торговельна ятка. Теж порушення", – зауважує речник.

 

Читайте також