Пост ганьби: мешканців села на Рівненщині присоромили, бо не вийшли на толоку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На сторінці Зарічненської газети "Полісся" опублікували допис мешканки села Серники. Сама ж авторка назвала його "постом ганьби".

Річ у тім, що другого квітня планувалося прибирання території села. На вказану годину прийшли лише четверо людей. Це - працівники сільради. 

"ЛЮДИ, скажіть чим ви кращі других сіл і інших людей??????? Коли в інших селах люди збираються, організовують роботу , думають, як зробити зони відпочинку, то в нас думають ЧОМУ Я?, або мене це не стосується!!!!! То скажіть ВИ прибираєте для мене???? Чому батьки не змогли вийти на дитячий майданчик (де завтра ви приведете вашу дитину, й не дай Бог, вона поріже ручки) хто ВАМ тоді буде винний, ПРЕЗИДЕНТ ЧИ СТАРОСТА ??? ХТО???? Оточуючі, які проживають навколо майданчику (у центрі села) хто вам смітить чи вивозить підгузники до вашого будинку, можливо Я????", - пише авторка. 

Втім, у цій історії знайшли й кому подякувати. 

"Але з усього є і приємні моменти!!! Можливо ми прибрали не все, що планували, але хоч щось таки зробили .! Окрему ПОДЯКУ , хочу висловити сім'ї - Геннадій Полюхович і його дружині Іванка Полюхович (Кашовар) за допомогу транспортним засобом і належне виховання дітей, які вложили всі свої сили в прибирання території свого села, завдяки такій сім'ї на нас чекає щасливе майбутнє. Також, дякую, що відгукнулися працівники ЗДО"Берізка".

Тож мешканців Серників чекають знову на толоку 17-го квітня. Називають це другоим шансом. 

Читайте також