Повний місяць 24 червня: в чому його особливість?

Через кілька днів над Землею зійде повний Місяць. Перший повний місяць літа 2021 року триватиме під егідою знака Зодіаку Козоріг. Про це повідомляє інформаційне агенство УНІАН. 

Повний місяць - фаза Місяця, коли вона знаходиться в протистоянні з Сонцем, і до Землі звернена освітлене її півкуля. Місяць при цьому нагадує правильний яскраво освітлений диск.

Момент повного місяця є піком зростання Місяця. Може здатися, що вона значно зросла в розмірах. Насправді ж нічне світило в цей час розташоване в протилежному від Сонця напрямку, тому на нього потрапляє найбільше сонячного світла.

Повний місяць у червні 2021: коли, дата

Повний місяць настане 24.06.2021 о 21:40. Це 14-й місячний день в місячному календарі. Місяць буде перебувати в знаку зодіаку Козоріг. Відсоток освітленості Місяця складе 100%. Місяць зійде о 21:21, а зайде в 4:01.

Особливості повного місяця в червні

В цілому повний місяць впливає на все живе на Землі. У багатьох людей, зокрема, загострюються хронічні захворювання і душевні розлади.

Козоріг - працьовитий і амбітний знак Зодіаку, тому в це повний місяць очікуємо зростання активності. Може також виникнути потреба бути корисним суспільству. При цьому не слід сумніватися у власних можливостях і варто вірити у власні цінності.

Що можна робити в повний місяць 24 червня?

Повний місяць у червні - хороший день для кардинальної зміни в будь-якій сфері життя, для заняття чимось принципово новим і значущим.

Добре в цей час вирішувати незавершені справи і звертатися в державні структури - всі бюрократичні процедури пройдуть легко і без перешкод.

Вдало в це повний місяць починати будівництво, перепланування або ремонт будинку, зайнятися підвищенням професійної кваліфікації, кар'єрним ростом.

Що не можна робити в повний місяць 24 червня?

В повний місяць треба уникати конфліктів. Астрологи радять контролювати себе і не піддаватися емоціям, навіть якщо вас намагаються втягнути в якийсь спір.

Всі важливі проекти, ділові зустрічі і починання краще відкласти на інший період, тим більше що повний місяць триває недовго.

Також не варто піддавати організм надмірним фізичним навантаженням, так як він і без того схильний до підвищення тиску.

Читайте також