Пожежники Рівненщини тренувалися ліквідовувати умовну пожежу на АЕС

http://rivne.dsns.gov.ua

12 червня, з метою вдосконалення практичних навичок щодо дій з гасіння пожежі, рятувальники підпорядкованих підрозділів 2-го державного пожежно-рятувального загону (22 ДПРЧ, 23 ДПРЧ) ГУ ДСНС України у Рівненській області з охорони Рівненської АЕС відпрацювали вивчення району виїзду та ліквідували умовну пожежу.

Метою відпрацювання подібних ввідних є удосконалення майстерності особового складу підпорядкованих підрозділів та перевірка готовності чергових змін до ліквідації надзвичайних подій різного характеру. Проведення таких навчань, також дає змогу налагодити взаємодію між пожежно-рятувальними підрозділами та адміністрацією об’єкту, що у випадку виникнення надзвичайної ситуації допоможе ефективно ліквідувати її.

Після того, як були відпрацьовані усі заплановані дії, керівники штабу підводили підсумки навчання на яких було доведено, особовому складу чергових караулів, оперативно-тактичну характеристику  та особливості ведення оперативних дій на даному об’єкті. Всього на відпрацюванні ввідної були задіяні 6 одиниць пожежної та спеціальної техні­ки та 23 чоловіка особового складу.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також