Працівника колонії, який збував наркотики на Рівненщині, відсторонили від роботи

фото ілюстративне

Працівнику Городищенської виправної колонії обрано запобіжний захід та відсторонено від займаної посади

Прокуратура Рівненської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою працівника Городищенської виправної колонії у збуті наркотичних засобів у місцях позбавлення волі (ознаки кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст.307 КК України).

Чергове викриття корупційного злочину стало результатом спільної роботи прокуратури Рівненської області, Головного Управління Національної поліції в Рівненській області, Управління Служби безпеки України в Рівненській області, оперативних співробітників ДУ «Городищенська виправна колонія (№96)».

Нагадаємо, працівника колонії було викрито 25.09.2018 під час спроби пронестина територію установи наркотичні речовини, які останній приховав у своєму одязі та взутті.

Ухвалами слідчих суддів Рівненського міського суду від 28.09.2018 та 02.10.2018 стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту і його відсторонено від посади.

У кримінальному провадженні продовжуються необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне та всебічне з’ясування всіх обставин події.

 

Довідково: відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також