Працівників скорочувати не будуть: у Рівному об`єднали дві стоматполіклініки

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Сьогодні на сесії Рівненської міської ради депутати об'єднали дві міські стоматологічні поліклініки. Мова про дорослу та дитячу. Останню реорганізували шляхом приєднання до Комунального некомерційного підприємства "Міська стоматологічна поліклініка".

Такий крок аргументують тим що до нині комунальній дитячій стоматології не застосовується знеболення методом седації (стоматологічна допомога в умовах медикаментозного сну). Одна з причин цього – непристосованість приміщення дитячої стоматології до надання цих послуг, а саме – розміщення у житловому будинку.

За словами заступника міського голови, який курує медицину Юрія Поліщука, жодного зменшення обсягів стоматологічної допомоги не буде.

"Навпаки - ми розширимо спектр послуг, включивши туди анестезіологічний пакет і забезпечивши реально якісну допомогу перш за все для дітей з інвалідністю. Варто зазначити, що переїзд відбудеться всього на 300 метрів поруч з тим приміщенням, де дитяча стоматологія знаходиться зараз", - сказав посадовець.

При переїзді скорочення лікарів дитячої стоматології не передбачається. Сама процедура приєднання займатиме не менше кількох місяців.

Читайте також