Працівницю Львівської облради покарали після скандалу з перепусткою

Працівниця Львівської облради Галина Софранюк отримала догану після скандалу з перепусткою, подарованою вже колишнім очільником патрульної поліції Львівської області Романом Пилипенком. 

Про це повідомила голова ЛОР Ірина Гримак під час засідання сесії у вівторок, 30 березня.

Під час розгляду питання про затвердження Антикорупційної програми Львівської облради на 2023-2025 роки депутати поцікавилися долею Василини Софранюк, яка опинилися в центрі публічного скандалу через подаровану їй перепустку на проїзд автомобілем пішохідною площею Ринок.

У відповідь голова ЛОР Ірина Гримак розповіла, що до Василини Софранюк було застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді догани. Таким чином працівницю облради покарали за порушення морально-етичних норм. Також Ірина Гримак повідомила, що ця догана та загалом ефективність роботи Василини Софранюк будуть враховані під час переатестації працівників ради.

30-річна Василина Софранюк працює у Львівській облраді головною спеціалісткою відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва, також є помічницею депутата від «Європейської солідарності» Андрія Думи.

Нагадаємо, у січні тепер вже колишній начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко подарував їй червону перепустку для проїзду пішохідною площею Ринок у Львові.

Дівчина після цього похвалилася отриманим подарунком в Instagram. Відео миттєво поширилося мережею та викликало обурення читачів.

Після скандалу Романа Пилипенка перевели працювати заступником начальника патрульної поліції Івано-Франківської області.

За матеріалами zaxid.net

Читайте також