Представникам яких знаків Зодіаку пощастить у травні

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Пропонуємо тобі звіритися з гороскопом на травень і порадіти, якщо ти виявилася в списку щасливчиків. Але навіть якщо ти там не знайшла свій знак зодіаку, не сумуй. Весна – не привід для смутку. tochka.net публікує астрологічний прогноз для везунчиків на останній весняний місяць.

Загальні астрологічні тенденції в травні 2021 року

  • 14 травня Юпітер входить у знак Риб. Цей факт надасть можливість розкрити таланти, що досі дрімали, й отримати визнання наших прихованих можливостей. Намагайся не відсиджуватися в куточку, а проявити себе, особливо в тих напрямках, куди лежить душа.
  • 20 травня Сонце входить у знак Близнюків. Це може внести сумбур, поплутати наші плани і стати причиною частої зміни настрою. Для досягнення поставлених цілей тобі доведеться імпровізувати і знаходити оригінальні ідеї прямо на ходу. Не варто довго застрявати на одному і тому ж місці. Рухайся і вдосконалюється!
  • 23 травня Ретроградний Сатурн, який триватиме до 11 жовтня. Сатурн у Водолії. Цей аспект може викликати складнощі у взаєминах з оточуючими. Ти відчуєш відстороненість і офіційність там, де колись були дружні стосунки. Намагайся зберігати душевне тепло і увагу до людей.
  • Ретроградний Меркурій триватиме до 23 червня. Меркурій у Близнюках. Такий аспект викликатиме деякі складності в спілкуванні з незнайомими людьми. Будь готова до того, що твої цілі не завжди будуть збігатися з оточуючими. Намагайся уникати протиборства і конкуренції.

При цьому останній весняний місяць 2021 року найбільше порадує представників деяких знаків зодіаку, з яких можна виділити таких щасливчиків.

  • Овен
  • Телець
  • Лев

Овен

Овнам дуже щастить. Важливо тільки не зменшувати темп і рухатися до мети так само наполегливо, як і раніше. У травні представницям знака представиться шанс очолити якийсь проект. Ця справа обіцяє не тільки фінансові дивіденди, а й професійне зростання. Травнева любов Овнів схожа на торнадо – вона підхоплює і несе в невідому далечінь. Твоєму партнерові слід бути напоготові, адже від тебе зараз можна чекати будь-яких сюрпризів.

Телець

Незважаючи на випробування, на Тельців чекає економічне зростання. Час підняти на роги всі перепони і домогтися підвищення по службі. А з ним прийде і повага, і надбавка до заробітної плати. Ти вперта, працьовита, за що в травні зірки зробили тобі поблажку і пообіцяли премію. Це може бути грошове заохочення від керівництва, знайдені в парку купюри або дорогий подарунок від шанувальника.

Лев

Зірки продовжують балувати щасливчиків-Левів. У травні твій фарт просто зашкалює. Не віриш? Можеш купити лотерейний квиток, ось тільки не захоплюйся. У стосунках з протилежною статтю Левицям захочеться стати ініціаторами. Якщо ти зробиш перші кроки, потім будеш дуже собою пишатися. Ініціатива в цьому випадку зовсім не карається, навпаки, вона винагороджується міцними стосунками.

Читайте також