Представники МВС Рівненщини зустрілися з прокуратурою та громадською радою

Співробітники сервісних центрів МВС Рівненщини зустрілися з представниками прокуратури та громадської ради

Підвести підсумки роботи з початку року зібралися співробітники сервісних центрів МВС в Рівненській області.  Серед ключових питань – поліпшення роботи сервісних центрів МВС області та ефективна комунікація між працівниками центрів МВС та клієнтами.

На нараду також завітали представники Громадської ради при МВС України в Рівненській області, які висловили своє бачення щодо поліпшення роботи сервісних центрів МВС. Начальник Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Валерій Белець подякував громадським активістам за активну позицію та небайдуже ставлення до роботи сервісних центрів МВС.

Під час наради нагадали працівникам сервісних центрів МВС Рівненщини і про деклараційну кампанію громадянами доходів, одержаних протягом 2018 року, яка добігає кінця 1 квітня. Про особливості деклараційної кампанії 2019 для співробітників розповів представник прокуратури в Рівненській області Олександр Бабич.

Потому на нараді розглянули низку питань, які стосувалися організації роботи ТСЦ МВС в Рівненській області, пожежної безпеки та дисциплінарної відповідальності державних службовців.

Читайте також