Представники «Рівне Разом» протестували під стінами Міністерства освіти, щоб вирішити питання роботи дитсадків

Сьогодні під стінами Міністерства освіти і науки України пікетували представники громадської організації «Рівне Разом». Вони вимагали вплинути на владу нашого міста, аби врешті в Рівному врегулювати роботу дошкільних освітніх закладів. Адже дитячі садочки не працюють вже 4 місяці, а в місті зростає кількість незадоволених батьків.  

Голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян запропонував створити комісію, до складу якої увійдуть представники медичної та освітньої сфер, а також громадськості. Він переконаний, що ця трьохстороння комісія напрацює алгоритм відновлення роботи садочків.

«Оскільки міська влада Рівного виявилася неспроможною вирішити це питання, ми ми почали діалог з Міністерством освіти. Дуже добре, що сьогодні ми почули відповідь і нарешті питання зрушиться з мертвої точки», - наголосив пан Шакирзян. 

Із пікетувальниками зустрівся представник МОН Віктор Сальков. Він запевнив, що міністерство звернеться до обласного управління освіти з рекомендацією відновити роботу дитячих садків за умови жорсткого дотримання карантину.

Читайте також