Представниці яких знаків Зодіаку є найкращими господинями?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

12 місце — Близнюки

В цей раз, сподіваємося, ні в кого не буде сумнівів з приводу останнього місця, тому що наступне очевидне: Близнюки — взагалі не господарки. Не те щоб Близнюки взагалі ніколи не беруться до ганебної роботи по дому — беруться, зрозуміло, і навіть частіше, ніж раз в півріччя. Але нагадувати їм про це не варто, якщо не хочете, щоб на вас нацькували пару особливо інфернальних внутрішніх чудовиськ.

11 місце — Водолій

Передостаннє місце дістається Водоліям, які самі знають чому. Для решти пояснюємо: якщо ви не можете знайти в будинку Водолія жодної пилинки, а в холодильнику Водолія — ні одного гризуна з суїцидальними нахилами, то це взагалі нічого не означає. Рівним рахунком нічого. Бо господарювати Водолій не вміє і не любить. Зате надзвичайно майстерно вміє прикидатися ким завгодно. У тому числі — гарною господинею. І якщо ви думаєте, що різниці ніякої немає, раз вже результат однаковий — ви просто не Водолій. Змиріться.

10 місце — Овен

Овен знає про домашнє господарство більше ніж ви, ваша матінка і обидві ваші бабусі разом узяті. І навіть не соромиться про це заявляти вголос. Але якщо ви заспокоїте гординю і уважно прислухаєтеся, Овен розповість вам, як правильно прибрати будинок, зварити борщ і відіпрати сліди сумного конфузу з комірця сорочки. Прислухайтеся і тремтіть, тому що Овен правда краще всіх це знає. Вона й не таких, знаєте, нетямущих навчала, і нічого, навчилися! «Не вмієш — навчимо, не хочеш — змусимо» — ось улюблений принцип Овна. І цьому вона готова присвятити життя, лише б самій ні чорта не робити.

9 місце — Стрілець

Стрільці впевнені, що в житті безумовно є заняття цікавіше, ніж чистка килимів і полірування столового срібла. Тому в будинку у них, як правило, панує порядок. Тому що ні килимів, ні столового срібла у них, зрозуміло, не водиться, а все інше можна заштовхати ногами в шафу і приперти його кріслом. Вуаля! Гей, залиште в спокої крісло! Сказано ж вам — у будинку панує лад! Якщо розум і життя вам дорогі, тримайтеся подалі від торф’яних боліт і від великих меблів у будинку Стрільця.

8 місце — Риби

Рибки переконані, що вони — кращі у світі господині. Тому що всі інші знаки тягнуть сумну лямку, а вони піклуються про будинок з любов’ю і натхненням. Що, зрозуміло, чиста правда. Інша справа, що натхнення ніколи не приходить за розкладом, а любові зазвичай вистачає лише на те, щоб вимити посуд і викинути нарешті сміття, що накопичився тиждень тому. Ну треба ж його було спершу полюбити!

7 місце — Терези

Терези щиро не розуміють трьох простих речей: чому деякі закохуються в ідіотів, куди діваються гроші і звідки береться пил. І якщо відповіді на перші два питання цікавлять їх суто теоретично, то третій змушує шукати відповідь на практиці. І Терези його старанно шукають. Як правило, щодня, іноді навіть і вранці, і ввечері. Але не знаходять. Тому що хаотичні метання з ганчірками і швабрами приносять видимий результат тільки в одному випадку: якщо у цей момент по квартирі бігають всі Терези цілком, з усіма своїми метафізичними потрохами, а не тільки їх земна оболонка. Чого, власне, не трапляється взагалі ніколи.

6 місце — Діва

Несподіваний поворот! Центральне місце в гороскопі дістається Дівам, які мають славу найкращих у світі господинь. Ідеальних господинь. Маніакальних господинь. У цьому то і криється секрет: Діва не просто маніакальна господиня, вона маніакально-депресивна. І ті, хто вважає Дів ідеальними господинями, просто всякий раз стикалися з Дівою в маніакальній фазі — коли вона має звичку чистити батареї зубною щіткою, а стельові плінтуси — ватною паличкою. Діва ж у депресивній фазі краще взагалі нікого не буде пускати в будинок, щоб сторонні не заважали їй вести філософські бесіди з її маленькими новими друзями. Яких вона виростила в каструлі з макаронами двотижневої давності.

5 місце — Скорпіон

П’яте місце по праву займають Скорпіони, щодня виходять на смертний бій з безладом і брудом. Встав вранці, вмився, привів себе в порядок — і відразу ж приведи в порядок свою голову, як казав великий Сент-Екзюпері. Тобто він говорив про планету, але голова Скорпіона — предмет настільки темний, що ми зовсім не здивовані, дізнавшись, що в ній міститься пара галактик, населених чудовиськами. Так що Скорпіони просто щоранку здійснюють медитативну практику. А руки займають шваброю, щоб кого-небудь випадково не вбити.

4 місце — Козеріг

Трохи не дотягли до трійки лідерів Козероги, про яких нам, власне, нічого сказати, крім того, що вони просто дуже-дуже гарні господині. Це перше, а друге — їх це абсолютно не напружує. Гірше того, у Козерогів навіть немає ніякого секрету, у приховуванні якого їх могли б звинуватити всі інші знаки. Способом вести господарство Козероги охоче діляться з усіма бажаючими. Називається він «Просто справедливо розподіли домашні обов’язки між усіма членами сім’ї!». Ха! Може, вони ще скажуть: «Просто з даху стрибни і руками махай — так і літай»?

3 місце — Телець

Бронзова медаль дістається Тельцям — прекрасним господиням, які з величезним задоволенням підтримують в чистоті і порядку будинок, а також годують сім’ю вишуканими стравами. Поки не набридне. Інша справа, що набридає це Тельцям досить скоро, і ось тут вже необхідно вжити заходів, а то гірше буде. Готування краще відразу взяти на себе, а ось прибиранням Телець буде займатися до тих пір, поки у неї будуть нові іграшки. Так що доведеться розщедрюватися на робот-пилосос, парову швабру, мийники вікон і поглинача вмісту котячого лотка. Але, просто щоб ви знали, це все напівзаходи. Якщо Тельцю справді набридло прибирати – це значить тільки одне: їй потрібен новий будинок.

2 місце – Рак

Героїчна господиня: не те щоб щоранку Рак мив підлоги свіжозвареним борщем, але от решта у неї на висоті: якщо пельмені – то саморобні і вісім тазиків, якщо рушники – то не просто білі, хрусткі, випрасувані і це настільки випрасувані, що з них можна спорудити кишенькову гільйотину. Заслужене срібло! Не золото – тому що, дорогі Раки, ну не можна ж так побиватися на ниві домогосподарства, ось правда. Все одно не вб’єтесь, ви ж двожильні.

1 місце – Лев

Та-дамм! Золота медаль і звання кращої зодіакальної господині по праву дістається Левицям. Це їхній будинок виглядає як фамільний замок з п’ятьма дворецьким, навіть якщо це однокімнатна хрущовка. Це їх борщ, з одного боку, схожий на нектар, а з іншого – на важкий наркотик (звикання з першого ложки і вічні ломки!). На щастя, насолодитися всією цією пишністю хто здатний, тому що в гості до себе Левиця запрошує тільки тих, кому є сенс всім цим хвалитися. Вам, коротше, не світить. Нам, здається, теж.

Джерело

Читайте також