Президенту згадали новорічне привітання рівнянам і попросили допомоги з "Авангардом"

Олександр Хмельничний звернувся до президента України Володимира Зеленського із петицією стосовно рівненського стадіону "Авангард".

Він пригадав гаранту його новорічне звернення до рівнян та жителів області - тоді Зеленський побажав нам (рівнянам), щоб ми мали команду, яка увійде в прем’єр лігу. 

Автор петиції закликав президента посприяти тому, щоб питання розвитку футболу на Рівненщині і добудови стадіону "Авангард" стояло на контролі в перших осіб держави.

"Розгляньте будь-ласка можливість внесення добудови стадіону у державну програму "Велике будівництво", щоб спільними зусиллями з обласною владою, з профільним міністерством, з приватним бізнесом та інвесторами нарешті завершити цей об'єкт
Нехай стадіон «Авангард» стане осередком здорового способу життя, місцем проведення спортивних змагань, конкурсів, концертів та окрасою міста та області. Давайте до 30-ліття незалежності України зробили такий подарунок Рівненщині".

Наразі петиції підтримали трохи більше двох сотень людей. Для розгляду її Володимиром Зеленським, потрібно 25 тисяч голосів.

Читайте також