Примусовий демонтаж: у місті на Рівненщині "приберуть" гаражі

Фото - ілюстративне

У місті Сарнах, що на Рівненщині, запланований капітальний ремонт вулиць Котляревського-Некрасова. А тимчасові споруди, які заважатимуть, - демонтують. Про це пише Сарни News City з посиланням на Сарненську міську раду.

Реконструкцію вулиць Котляревського-Некрасова проводитимуть в межах Пушкіна та Бєлгородської. Проєкт капітального ремонту передбачає облаштування дощової каналізації і насосної станції. Та будівництво тротуарів із декоративної бруківки. Також запланований монтаж асфальтобетонного покриття дороги протяжністю понад кілометр. Роботи проводитимуть за кошти державного бюджету. Ремонт завершать у 2020 році.

Власники торгових павільйонів, гаражів та інших тимчасових споруд повинні звільнити відповідну частину вулиці Некрасова. Адже вони розміщені на землях загального користування. Якщо ж споруди не розберуть - виконавчий комітет розгляне питання про примусовий демонтаж.

Нагадаємо, у Сарнах до 1 квітня заборонили проїзд транспорту вулицею Некрасова через ремонт каналізаційного колектора по вулицях Бєлгородській і Грушевського.

Читайте також