Привітання із Днем батька у прозі та віршах

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

День батька - це міжнародне свято, яке відзначають одночасно по всьому світу, традиційно - в третю неділю червня. Першою країною, в якій татки отримали своє свято, стали США. В останні роки ця традиція зробилася набагато популярнішою, прийшла вона і в Україну.

***

Проходять роки, але ти, дорогий наш тато, залишаєшся, як і раніше, таким же молодим, люблячим і добрим! Спасибі тобі за все душевне тепло, яке ти нам дарував довгі роки! Бажаємо тобі щастя, здоров’я, благополуччя і пам’ятай – ми завжди з тобою поруч!

***

У День батька дозволь нагадати тобі про свою безмежну любов! Я від усієї душі вітаю тебе, мій рідний татусю! І бажаю тобі чистого неба, яскравого сонця, міцного здоров’я і великих успіхів у всьому! Нехай у твоєму житті не буде похмурих днів! Нехай всі кого любиш завжди будуть поруч! Хай не зраджують друзі, а вороги цураються! Просто живи і не втомлюйся ділитися мудрістю, силою і стійкістю!

***

Ти господар в домі головний, майстер та умілець невтомимий, Ти – наш годувальник й командир, А для діток ти – кумир! Кожен день з тобою – свято! Ти – найкращий в світі тато!

***

Найкращих батьків не так багато на світі, Але мені невимовно з тобою щастить! Твоїм теплом всі в родині зігріті, з обіймів не можем  тебе відпустить. Хай щастя, здоров’я, удача і бадьорість, завжди за тобою йдуть по п’ятах. З Днем батька!

***

В день святковий цей, татусю,
Я вітаю від душі.
Хай від щастя тобі доля
Подарує всі ключі.
Буде хай міцним здоров'я,
Успіх хай в житті прийде.
Кожен день тобі хай радість
І натхнення лиш несе.
Ти прийми мою подяку
За підтримку і добро.
Погляд твій завжди дарує
Мені віру і тепло!
 

Читайте також