Привітання із Великоднем 2021 у віршах і прозі

Пасха – найважливіше й найшанованіше християнське свято. Всі віряни чекають його з особливимм трепетом, адже у цей день воскрес Ісус Христос, який пожертвував своїм життям, аби врятувати наші. Привітайте рідню та друзів зі святом Пасхи.

***

З Великоднім святом сердечно
Хочу сьогодні Вас привітати!
Хай щастя в домі буде вічне,
Нехай в ньому благодать витає.

Нехай Господь Вам радість дарує,
Достаток, позитив, здоров'я.
Нехай рідні будуть поруч,
І все оповите буде любов'ю!

***

Від щирого серця вітаю з Великоднем! Бажаю всіх благ: міцного здоров'я, затишку та гармонії будинку, щирої любові та фінансового добробуту! Нехай Бог завжди буде у твоєму серці та в усьому буде твоєю підтримкою та опорою!

***

Нехай фарбовані яйця додадуть яскравих фарб у твоє життя. Нехай святкові зайці принесуть достаток у твій будинок. Поздоровляю з Пасхою і всією душею бажаю щастя, а також міцного здоров'я, благодаті та любові.

***

Прийміть поздоровлення у чудесне свято Великодня! Нехай в цей весняний день всі віряни відчують у своїх серцях і душах дотик Ісуса. Нехай вас Ангел Хранитель оберігає на життєвому шляху. Даруйте один одному добро та увагу. Хай береже вас Господь!

***

Зі святом воскресіння Ісуса! Нехай він завжди буде поряд з вами, захищаючи ваші серця своєю безмежною любов'ю, на яку здатний тільки святий дух. Бажаю завжди залишатися єдиними у вірі й надії. Щасливої Пасхи!

***

Нехай з вогнем пасхальної свічки, у ваших оселях завжди горить вогник надії. Нехай у ваших серцях завжди буде сильна віра в Господа і його могутність. Нехай найголовніше диво – воскресіння покаже вам, що щира віра, ревна молитва і чистота душі здатні створити справжнє диво. Бажаю жити з добром і світлом в серці, любити ближніх і допомагати нужденним. З паскою!

***

Христос Воскрес! Вітаю з великим християнським святом, з Пасхою Господньою. Нехай на вас зійде Божа благодать, нехай вона відвідає ваші думки, наповнить почуття теплотою і світлом. Бажаю виконання найпотаємніших надій, цілющого натхнення, тільки добрих звісток, щастя і радості. Кохайте і будьте коханими.

***

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати спритних і добрих великодніх кроликів, які в кожен куточок будинку принесуть щастя, мир і затишок. Бажаю щирої радості та чистої любові, розуміння з близькими та щедрих подарунків від дорогих людей, добрих молитов за здоров'я і благодаті, веселих пісень і світлого свята в колі чудової родини.

***

Мої найкращі побажання миру і спокою в цю Пасху! Адже велика Божа ласка Пасхи – це надія, загальна християнська надія, що змушує кожного з нас вірити в Бога, в його остаточний тріумф, в його доброту і любов, які ніхто і ніщо не зможе зламати. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений атмосферою щастя, затишку і тепла. Нехай в серці живе гармонія, спокій і умиротворення. Здоров'я, натхнення, гарного настрою і тільки сонячних днів! З Великоднем, друзі! Вітаю!

Джерело.

Читайте також