Привітання з Днем підприємця 2021: вірші, проза та картинки

Сьогодні, 5 вересня відзначають професійне свято підприємці України. Ми зібрали красиві привітання для ваших друзів та знайомих.

Вітаю з Днем підприємця! Бажаю кожному, хто знайде в собі жилку підприємництва — величезних успіхів у справах. Легкості підйому на блискучі висоти. Широкого кругозору, потоки прибутку, незначних конкурентів і безперервного розвитку. Будьте впевнені у своїх силах, можливостях і приголомшливих перспективах!

***

З Днем підприємця сьогодні
Вітаю я тебе,
Нехай Господь
По життю береже

Добра та достатку,
Я бажаю тобі в дім,
Життя живи щасливо та солодко,
Щоб згадати що потім.

***

Вітаємо Вас з Днем підприємця, бажаємо Вам успішного ведення своєї справи, матеріального благополуччя, налагодження нових міцних партнерських зв’язків, здоров’я і впевненості у завтрашньому дні.

***

Хто шанує розміреність у справах,
І головний хто роботодавець?
Хто ризикував, забувши про страх?
Звичайно ж, підприємець.

Бажаємо вам здоровим бути,
Бажаємо в бізнесі везіння!
Успіху дайте опромінити
Проектів майбутніх народження!

***

Бути підприємцем — особлива праця. І в це свято хочеться побажати вам чогось особливого. Нехай всі підприємницькі ризики будуть зведені до мінімуму, конкуренти в одну мить зникнуть, а доходи не оподатковуються. Бажаємо вам щастя, здоров’я і повного благополуччя.

***

Рахунків бухгалтерських старатель,
В іноземців – бізнесмен,
По-українськи – ти підприємець,
По виду – справжній джентльмен!

Вам привітання, тим, хто будує,
Тим, хто за істинний прогрес,
Прилавків, офісів героям,
Творцям робочих місць!

***

Вітаю з Днем підприємця і хочу побажати ніколи не втратити своєї підприємницької хватки і чуття на успіх, постійно ставити перед собою нові цілі і неодмінно домагатися грандіозних перемог у своїй діяльності. Бажаю високих доходів і зовсім малих витрат.

Читайте також