Про випадки порушень з бюджетниими коштами рівнян просять повідомляти на «телефон довіри»

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівненській області  повідомляє  про функціонування  «телефону довіри»,  за яким громадяни протягом робочого дня можуть повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна.

- (0362) 26-44-35 - Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області;

- (0322) 55-41-88 - Західний офіс Держаудитслужби (Львів);

- (044) 425-38-18 – Державна аудиторська служба України (Київ).

Окрім того,  поскаржитись на працівників Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області, вчинки яких мають ознаки корупційних дій,  можна упродовж робочого дня за номером (0362) 26-37-17.

Загалом, з початку 2019 року за вчинені фінансові порушення спеціалістами управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області до адміністративної відповідальності притягнуто 66 посадових осіб за порушення законодавства.  Правоохоронним органам передано для відповідного реагування матеріали 19 ревізій, розпочато 39 досудових розслідувань, вручено 7 письмових підозр у вчиненні кримінального правопорушення.

За результатами моніторингів закупівель попереджено порушень законодавства у сфері закупівель на загальну суму 84,4 млн грн, в тому числі, шляхом відміни торгів на 72 млн грн та розірвання договорів на 12,4 млн гривень.

  Прес-служба

Управління Західного офісу

Держаудитслужби  в Рівненській області

 

Читайте також