Про зраду і мови не може бути: назвали найбільш віддані знаки Зодіаку

Одружуючись, наречена і наречений обіцяють бути поруч за будь-яких обставин: горі, радості, хворобі, бідності тощо. Втім, не всі в змозі дотриматись її впродовж всього життя. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, котрі не відмовляться від своїх слів коханим і ніколи їх не покинуть. 

Рак (22.06 – 22.07)

Представники цього знаку Зодіаку - сімейні люди, котрі цінують стосунки з близькими людьми. Для цього знака надважливими є стосунки з коханими людьми. Все інше почекає. Свою половинку вони не зрадять за жодних умов. Про Раків сміливо можна говорити, що вони у вогонь і у воду за своєю коханою людиною.

Козоріг (22.12 – 20.01)

На перший погляд Козероги холодні та стримані люди, однак, тільки не по відношенню до близької людини. Якщо вони вже пов'язали з вами своє життя, то можете бути певні - ви заполонили всю його душу. Сімейне життя із Козерогом не здасться вам медом. Вони вимогливі, часто виявляють невдоволення поведінкою своєї половинки, але кинути її Козерогу і на думку не спаде. Є лише деякі вийнятки - якщо друга половинка сама покине Козерога. 

Риби (19.02 – 20.03)

Представники цього знаку Зодіаку відрізняються жертовністю і переважно своє життя присвячують коханій людині. Риби вважають, що повинні робити все можливе і неможливе для близьких, навіть якщо для них не принесе незручності. Про зраду цей знак навіть і не задумується, а якщо їх половинка у біді – вони точно не залишать її і кинуться на допомогу.

Читайте також