Пропонували гривні і долари: на Рівненщині двоє нетверезих водіїв хотіли відкупитись від поліції

Поліцейські у Рівненському районі за день спіймали двох п'яних водіїв, які хотіли відкупитись.

Про це повідомили у відділі комунікації поліїції Рівненщини.

На місце виїжджали слідчі, які задокументували злочини.

Так, близько 18 години вчора, першого травня, екіпаж сектору реагування патрульної поліції на вулиці Зірненській у Березному за порушення правил дорожнього руху зупинив легковик «Ford Focus» під керуванням 41-річного місцевого жителя. Під час спілкування із водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, що і підтвердив огляд за допомогою алкотестера «Драгер» — 2,80 проміле. Втім, водій захотів «домовитися». За непритягнення до відповідальності запропонував гроші. Попри попередження про кримінальну відповідальність, поклав у службове авто 300 доларів США.  

А близько 23 години поліцейські відділення №5 (смт Гоща) у селі Малинівка виявили автомобіль «SMART», водій якого, за отриманою інформацією, міг перебувати у стані алкогольного сп’яніння. Під час спілкування із кермувальником підозри поліцейських підтвердились, а огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестера зафіксував 1,21 проміле. За нескладання адмінпротоколу запропонував та надав поліцейським 5000 гривень неправомірної вигоди.

За обома фактами для документування кримінального правопорушення на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Грошові кошти вилучені, а транспортні засоби поміщені на територію відділень поліції.

Читайте також