Прощена неділя 2021: вітання

фото - ua.depositphotos.com

Прощена неділя – це важливий період в житті кожного християнина. З нього починається Великий піст, і в 2021 році дата припадає на 14 березня. У цей день віруючі просять один у одного вибачення за всі образи, прагнуть помиритися з ворогуючими. І зробити це можна за допомогою красивих листівок або добрих слів. Ми пропонуємо кілька цікавих варіантів.

***

Вітаємо з Прощеною неділею! У це світле свято хочеться попросити вибачення за образи і злість, побажати щастя, добра, радості й світлих моментів. Нехай у вашому житті буде побільше яскравих фарб.

***

У Прощену неділю прошу пробачити мене! Нехай сварки, образи, погані слова залишаться в минулому. Вибачте за допущені помилки, випадкову грубість, неприємні розмови, обговорення, злість, і хай вибачить вас Бог!

***

Прошу вибачення у тебе за вчинки, які могли тебе образити або розчарувати. І тобі дарую своє прощення. Нехай Господь оберігає тебе від бід і дарує свій захист.

***

У Прощену неділю прошу: вибачте мене за грубі слова, некрасиві вчинки, завданий біль. Я знаю, що не завжди веду себе правильно чи ідеально. Але хочу, щоб Прощена неділя принесла гармонію, благополуччя і взаєморозуміння.

Читайте також