Просив відпустити: у Рівненському районі п`яний водій хотів "вирішити питання" за 3 тис грн

У Рівненському районі спіймали нетверезого водія.

Про це повідомляють у поліції Рівненщини.

Учора, п’ятого червня, близько 14 години на спецлінію 102 зателефонував житель села Корнин, що нетверезий водій створює небезпечну дорожню ситуацію на вулицях населеного пункту.

Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення та зупинили нетверезого керманича автомобіля «Audi».

Під час спілкування із 65-річним водієм, місцевим жителем, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці та в медзакладі кермувальник відмовився. Натомість просив його відпустити та «вирішити» питання на місці. Попередження про кримінальну відповідальність за статтею 369 ККУ водія не зупинило, тож він поклав на підлокітник у службовому авто три тисячі гривень.

Для документування кримінального правопорушення на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу ВП №1 Рівненського РУП.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Крім того, поліцейські встановили, що у чоловіка було відсутнє водійське посвідчення. Тож на порушника склали ще й адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 та частиною 4 статті 126 КУпАП.

Читайте також