"Просто боронити рідну землю": головний медик Рівного вступив до лав ЗСУ

Фото - 4 Влада

Керівник управління охорони здоров’я Рівного Віктор Іськів вступив до лав Збройних сил України. 

За фахом він - травматолог, тож запевняє, його організаторський і лікарський досвід зараз більш потрібний на війні, аніж тут, у тилу. 

Про це пише видання "7 Днів".

Зазначається, що через певні проблеми зі здоров’ям Віктору Іськіву, якому відмовили в мобілізації, довелося проходити додаткові обстеження і переконувати працівників військкомату, що він цілком придатний для служби в армії.

“На сьогодні ми вже зробили все необхідне, щоб медичні заклади Рівного повноцінно та ефективно працювали в умовах воєнного стану, – розповідає Віктор Іськів. – Установи охорони здоров’я забезпечені (наскільки це було можливо в нинішніх непростих реаліях) медикаментами і лікарськими засобами, налагоджено процес надання якісних медичних послуг як мешканцям територіальної громади, так і вимушеним переселенцям, які знайшли захисток у нашому місті. Тож можу собі дозволити виконати й громадянський обов’язок – без будь-якого пафосу просто боронити рідну землю. Кожен, як кажуть, копійка до копійки, має зробити свій внесок у Перемогу. Мій – боротися за життя і здоров’я воїнів, котрі зі зброєю в руках захищають Україну в боях з російськими окупантами. Сподіваюся, мій досвід там потрібен більше, ніж тут”.

Читайте також