Пташенят кинули у відро: у Сарнах комунальники зрізали гілля разом із пташиними гніздами (ВІДЕО)

У Сарнах на одній із центральних вулиць комунальники зруйнували гнізда граків. Живих пташенят люди викинули на тротуар разом із їх домівкою. 

Кадри з місця опублікував у мережі депутат міської ради Олександр Добринський.

"Чому люди, в яких є мізки, до цих пір не навчилися співіснувати в цьому світі з тими, хто живе поруч? Чому не можна захоплюватися тим, що тебе оточує? Чому потрібно вбивати все живе? Чому в центрі міста Сарни, яке є містом країни, яка кров'ю доказує своє право називатися ЄВРОПЕЙСЬКОЮ ЦИВІЛІЗОВАНОЮ КРАЇНОЮ, знаходяться нелюди які живих пташенят Грака (Corvus frugilegus) викидають з гнізд та прирікають на загибель? Яким потрібно бути "убогим", щоб виконувати такий жорстокий наказ. Ми тут кричимо, що орки безмозкі і виконують злочинні накази, та у нас самих тут таких орків на кожному кроці. Коли запитав: НАВІЩО? Відповідь працівників комунального підприємства "Екосервіс" Сарненської міської ради - у нас наказ!", - написав автор відео.

У коментарях під відео на вчинок комунальників відреагував міський голова Сарн Руслан Серпенінов:

"Якщо два не зовсім розумних зробили таке варварство, то це не означає, що мер дав наказ. Але я вас почув пан Добринський. Мабуть доведеться звільнити тих хто не розуміє простих зрозумілих речей".

Читайте також