П`ять продуктів, які зупинять випадіння волосся

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Правильний раціон надзвичайно важливий для збереження здоров'я волосся, їх росту і стану шкіри голови. Якщо у вас почало випадати волосся, тоді експерти радять переглянути харчування і збагатити його такими продуктами:

Овочі

Приділіть особливу увагу овочам зеленого кольору, які не піддавалися термічній обробці. Наприклад, броколі, зелені салату, авокадо, шпинату, селері, огірку й іншим. У складі таких продуктів багато вітамінів і цінних речовин, зокрема заліза, які необхідні для підтримки краси і здоров'я волосся.

Горіхи

Додайте в свій раціон горіхи, тому що вони багаті омега-3 і омега-6 ненасиченими жирними кислотами. Ці речовини, згідно з дослідженнями, зміцнюють структуру волосся і сприяють їх росту.

Бобові

У бобових багато білка, завдяки якому активізуються волосяні фолікули і з'являються нові волоски. Крім цього, в них багато заліза, цинку і біотину, які дуже позитивно позначаються на стані волосся.

Яйця

Не обмежуйте себе в яйцях, тому що вони багаті на білок, цинк, залізо і вітамін В12. З'їдаючи кілька яєць на тиждень, ви поповнюєте запас цих речовин в організмі, що сприятливо позначається на вашому волоссі.

Лосось

Завдяки омега-3 жирним кислотам, білку і протеїну лосось ідеально підходить для поліпшення стану волосся.

Джерело.

Читайте також