Ракетний удар по Малину: загинув залізничник, ще четверо людей поранені

Унаслідок учорашнього ракетного удару по Малину на Житомирщині було пошкоджено близько 150 будинків, загинула одна людина, також четверо людей дістали поранення. 

Про це повідомив міський голова Малина Олександр Ситайло. 

- 22 травня близько 13:30 Російська Федерація вкотре завдала ракетного удару по нашому місту. Пошкоджено об'єкт інфраструктури "Укрзалізниці", близько 150 житлових будинків, один багатоквартирний, ряд магазинів і кафе, деякі промислові підприємства. 

На жаль, маємо одного загиблого – ним був працівник "Укрзалізниці". Також є четверо поранених – троє працівників "Укрзалізниці" та один мешканець Малина"

За його словами, близько 19-ої години було ліквідовано пожежу, Відновлюється електроживлення, сьогодні електропостачання мають відновити повністю. 

Нагадаємо, 22 травня сили ППО збили на Житомирщині чотири крилаті ракети. Проте все ж місто зазнало ракетного удару, у результаті якого щонайменше загинула одна людина. 

20 травня росія завдала ракетного удару по Малину, в результаті якого було пошкоджено близько 100 будинків та об'єкт інфраструктури.

Читайте також