Ракетний удар по Сарненщині: що відомо про загиблих та постраждалих

Цієї суботи російські війська завдали ракетного удару по місту Сарни на Рівненщині. Удар було завдано по комплексу обслуговування автомобілів. 

Як розповідає власник автомайстерні Євген Мельников, комплекс зруйнований повністю та відновленню на підлягає. Об'єкт будуть зносити під фундамент. 

- У них просто неточні ракети, і страждають прості люди, - додає чоловік. 

У результаті обстрілу загинуло четверо людей. Це водій машини, який приїхав на мийку та троє чоловіків, які перебували на території СТО, Ще десятеро осіб були травмовані, восьмеро із них перебувають у лікарні. 

Серед них і чоловік Тетяни Луганської. Вона кілька років тому переїхала на Рівненщину із окупованої Кадіївки. 

- Важкий стан. Він у комі, він білий лежить. Я випадково його бачила, коли його перевозили. У цей момент він був на мийці, він мив машину. Постраждала сильно голова, чи череп розбитий, - каже жінка. 

Також вибуховою хвилею пошкодило навколишні будинки. 

За словами міського голови Сарн Руслана Серпенінова, постраждало близько двох десятків будинків. Усім потерпілим міська влада обіцяє допомогти із будівельними матеріалами. 

Ракети були випущені зі сторони Білорусі. До слова, це вже не перший авіудар по Сарнах. У березні окупанти обстріляли військовий об'єкт на території міста. 

Читайте також