Рейтинг найбільш люблячих знаків Зодіаку: їх усього п`ять

Зодіакальний знак народження помітно впливає на особистість людей і на те, як вони діють і думають. Які ж із знаків Зодіаку дійсно вміють по-справжньому любити? Це почуття у них глибше, сильніше, щире і довговічніше, ніж у всіх інших.

Овен

Овен, ймовірно, є одним з найбільш люблячих астрологічних знаків. Хоча на перших порах їм складно відкрити власні почуття і висловити все, що вони відчувають всередині, але потім вони завжди здаються і вірять в те, що любов – одна з прекрасних речей, яку тільки може випробувати людина.

Цей знак швидко закохується і довго палає пристрастю. А ще Овни не люблять виносити свої любовні емоції на публіку, не дивлячись на весь свій темперамент. Якщо поруч з вами Овен, вважайте, що ви щасливчик!

Рак

Вони кращі в плані стосунків і дуже зворушливо прив’язані до свого партнера. Хоча у них трапляються емоційні підйоми і спади, це ніяк не зменшує їх любов, проте часом вони здатні трохи дати задній хід і сховатися в своєму панцирі. Материнська любов, чуттєвість і уява – їх найпотужніші якості.

Якщо ви вибрали собі в супутники Рака, міцно тримайтеся за свого партнера. Йому потрібно балувати і піклуватися про коханих людей. Рак завжди буде робити все, що тільки в його силах, заради вашого щастя.

Телець

Тельці – дуже надійні і сильні особистості. У любові вони поводяться красиво і вишукано і обожнюють догоджати своїм партнерам. Люди цього знаку відмінно відчувають межі дозволеного і нерідко є дуже сприйнятливими емпатії. Венера – це їх правляча планета, так що якщо ви вибрали Тельця, то ви отримаєте найяскравіші, ніжні і турботливі стосунки.

Готуйтеся постійно отримувати маленькі подаруночки без приводу, а також вас будуть постійно пестити і леліяти. Телець стане піклуватися про партнера краще, ніж інші знаки, і з півслова буде розуміти всі ваші звички і потреби. Любов – це чиста магія з цим знаком.

Терези

Терези прагнуть бути в гармонії з людьми, вони доброзичливі і завжди діляться всім, що мають, зі своїми близькими. Їм не подобаються конфлікти, і з цієї причини в парі з Терезами зазвичай не трапляється гучних сварок і розбіжностей.

Можна сказати, що цей знак прийшов в наш світ просто любити і бути коханим. У своїх почуттях у Терезів не буває ніяких кордонів, тому не сумнівайтеся в вашому союзі, який, швидше за все, стане незабутнім.

А ще Терези люблять рівновагу в усіх сферах свого життя: від емоцій і роботи до будь-яких моментів повсякденному житті. Емоції і відчуття надзвичайно важливі для них, і у Терезів є ідеальна міра, щоб давати саме ту любов, яку заслуговує їх партнер. Бути з Терезами – це величезне щастя і везіння.

Козеріг

Всі Козероги приходять в світ в новорічний або різдвяний сезон. Вони цінують сімейні традиції і насолоджуються музикою, хоча в цілому це дуже стримані істоти. Вони дуже практичні і надмірно відповідальні, тому союз з Козерогом – це прекрасне рішення і майже гарантоване почуття безпеки.

Вам не доведеться шкодувати про це кохання, так як Козеріг може бути кращою парою, яка може тільки існувати. Вони дуже зрілі люди і прагнуть до надійних стосунків, тому, ймовірно, не відкриються вам спочатку, щоб отримати деяку впевненість в ваших добрих намірах. Наскільки Козеріг відданий своїй роботі, настільки він буде відданий і своєму партнерові.

За матеріалами

Читайте також