Рейтинг щедрості: найщедріші чоловіки за знаком Зодіаку

Фото - відкриті джерела

«Щедра людина – це та, яка дає потрібній людині відповідну річ у відповідний час», – сказав Аристотель. Хто ці чоловіки, що володіють таким цінним даром, інформує Кава з молоком.

12-е місце. Близнюки

Двоїстість Близнюків виражається і в фінансових питаннях. З одного боку, вони готові витрачатися, не думають, скільки саме платять за вас, але, з іншого боку, їх весь час щось гризе. Чоловік-Близнюки постійно веде підрахунок, скільки він заплатив і коли, вголос не вимовляє, але якщо йому здається, що витрати надмірні, стане дратуватися, йти в себе і злитися на ситуацію, на необхідність оплачувати ваші потреби.

11-е місце. Діви

Дуже розважливі, а найголовніше, ощадливі натури. Де проходить тонка грань між ощадливістю і скупістю, потрібно дивитися в кожному конкретному випадку. Але те, що чоловік-Діва рахує свій бюджет і чітко знає, що варто купити, а чим можна знехтувати, – це факт. Відносно жінок він може дозволити собі більше, ніж зазвичай, але все одно стане рефлексувати: чи правильно він зробив, купивши вам новий телефон.

10-е місце. Козеріг

Чоловіки-Козероги готові до витрат, але тільки тоді, коли ви забезпечите їм душевний і домашній затишок. Крім того, Козероги не дуже довіряють жінкам, так що перш ніж розслабитися і отримати задоволення за їх рахунок, вам доведеться завоювати ту саме довіру. Як ви це зробите, питання на сто гривнів. Або на тисячу. Так чи інакше, не чекайте особливої ??щедрості від Козерога на початку стосунків – цукерково-буфетний період у вашому випадку буде досить бюджетним.

9-е місце. Телець

На відміну від Овнів, ці знаки щедрі, справляють враження людей, готових обсипати жінку гривнями, доларами і євро. Але фінансова широта їх душі закінчується рівно тоді, коли вони отримують від жінки своє. Неважливо, про що йде мова, – про сеkс або про таємний рецепт сирників. Але домігшись бажаного, Телець починає здуватися, його інтерес – танути, а за цим слідує неминуче скорочення витрат на вас.

8-е місце. Рак

Чоловік-Рак однозначно щедрий душею, але тільки в статусі постійного партнера. Якщо у випадку з Тельцями щедрість закінчується рівно тоді, коли закінчується цукерково-буфетний період, то з Раками все навпаки. У вас все серйозно? Можете бути спокійні – гроші є, гроші будуть. Якщо ж ваш роман в початковій стадії, доведеться стиснутися і потерпіти. Пояснення такої поведінки Раків просте: навіщо йому на вас витрачатися, поки не до кінця ясно, чи складеться між вами чи ні. А якщо не складеться, виходить, гроші були на вітер?

7-е місце. Риби

Представники цього знака здатні на щедрість, можуть дивувати, радувати подарунками, і пред’явити, по суті, претензії ні до чого. Питання в тому, що подарунки ці підозріло несподівані (буває і таке, погодьтеся), і чи не загладжує Чоловік-Риби свою провину подібним чином? Пояснити це складніше, ніж відчути. Так що вмикайте жіночу інтуїцію і спробуйте відокремити параною від реальних сумнівів.

6-е місце. Овен

Щедрі чоловіки, але тільки в тому випадку, якщо у них є до вас довгограючий інтерес. Вони не будуть витрачати гроші просто так, на «першу зустрічну» – їм потрібно бути впевненими, що їх вкладення окупляться. При цьому якщо вони вас щиро люблять, то, звичайно, стануть «інвестувати» з радістю і не думаючи, скільки саме вони на вас витрачають.

5-е місце. Водолій

Водолії люблять робити подарунки. Проблема не в тому, що вони щедрі, а в тому, на що саме вони витрачаються. З цим у Водоліїв все не дуже добре: смак, як правило, відсутній, так само як і почуття міри. Так, представники цього знака будуть радувати вас сюрпризами, але вам доведеться поставити під сумнів формулу «дарованому коневі в зуби не дивляться». Дивляться, та ще й як, особливо якщо замість маленького чорного плаття вам урочисто піднесуть спортивний костюм.

4-е місце. Скорпіон

Чоловіки-Скорпіони цінують свій час, цінують гроші, які зароблені тяжкою працею, і не бажають витрачати їх на кого попало, просто так. Ці хлопці впевнені, що представляють собою цінність самі по собі, а не за рахунок свого гаманця. Так що не потрібно намагатися скористатися їхньою щедрістю: Скорпіон проявить її лише тоді, коли вважатиме за потрібне. І забудьте класичні прийоми типу «ну котик» – Скорпіон тут же заморозить свої рахунки для вас. Скорпіони – щедрі чоловіки, але не варто орієнтуватися тільки по знаку Зодіаку: як то кажуть, стежте за руками. У сенсі за своєю поведінкою. Не переборщіть.

3-е місце. Терези

Один з найбільш щедрих знаків. Вони роблять подарунки, радують коханих, не рахують кожну гривню і не думають про наслідки. У цій казковій, чарівній ситуації є одне «але» – якщо ви живете з цим чоловіком і плануєте бюджет, то забудьте слово «плануєте»: розплатою за прекрасно проведений вікенд стане відсутність грошей на рахунку на найближчий тиждень. Так що не факт, що подібна щедрість – гідність.

2-е місце. Стрілець

Представники цього знака дуже щедрі, тому завжди можна розраховувати на приємну несподіванку. Справа тільки в тому, що за таку свою поведінку Стрілець – не корисливо, а безкорисливо – чекає від вас щирого захоплення. Стрільці як Леви – чахнуть без обожнювання. Любите Стрільця від щирого серця? Тоді все у вас буде добре. І ось ще. Майте на увазі, що представники цього знака не дуже вміють рахувати. Робіть це за нього, якщо не хочете залишитися без гривні на завтра.

1-е місце. Лев

Ці хлопці люблять широкі жести, їм подобається справляти враження, виглядати у власних очах краще за інших – тим більше вони апріорі вважають себе №1. Скористайтеся цим, якщо у вас немає серця. А якщо є серце і любов до представника цього знака, тоді тисніть на гальмо і не дозволяйте йому безглуздо кидатися грошима. Проникливо скажіть йому, що він найкращий просто за фактом, і не варто так витрачатися. А взагалі, ось вони, найщедріші чоловіки по знаку Зодіаку – Леви.

 

Читайте також