Рейтинг жінок за знаком Зодіаку: від найбільш милих до найбільш стервозних

Крім характеру, генів і виховання, на жінку накладає відбиток і знак її Зодіаку. Отже, який же знак Зодіаку найдобріший, а який найбільш злий?

1. Терези

Навіть якщо у дівчини Терези проблема, вона не буде все ускладнювати. Ці маленькі мирні ангели по суті своїй миротворці, і готові на все, щоб всі навколо них були задоволені. Вони вірять в справедливість, рівність і гармонію, навіть якщо це відбувається за їх рахунок. Терези прагнуть вирішувати суперечки, а не починати їх. Якщо у вас коли-небудь виникнуть проблеми з Терезами, ясно, що винні в цьому саме ви.

2. Риби

М’які, корисні і неконфліктні – це все про симпатичних Рибок. Вони ненавидять боротьбу і конфлікти, підлість і плітки, словом, те все, чим дівчатка займаються в колективах. Навіть якщо ви спробуєте посваритися з Рибою, вона просто махне хвостом і попливе.

3. Телець

На відміну від дівчини-Овна, яка може напасти в будь-який момент, Телець терпляча і витримана. Чутлива до критики, вона ставить собі за мету не критикувати інших. Вона співчутлива і щедра, і завжди в дусі. Навіть якщо ви спробуєте її розізлити, вона зробить це як би неохоче.

4. Водолій

Дружелюбність і доброта дівчини-Водолія утримує її від більшості конфліктів. У неї також немає часу на жорстоких і злих людей. Але це не означає, що вона слабка – вона волелюбна і не буде миритися з жорстоким поводженням. Якщо ви скривдите Водолія, то вона просто зникне з вашого поля зору. І листівки не чекайте!

5. Стрілець

Занепокоєння і нетерплячість дівчини-Стрільця рідко перетворюються в ворожість або агресію. Вона справедлива, і це часто заважає їй жити в жорстокому і несправедливому світі. І навіть якщо ви розчаруєте її, вона не схопить тебе за волосся і не видряпає очі. Вона просто потисне плечима і піде, бурмочучи: «Ну, і як це називається!».

6. Близнюки

Дівчина Близнюк, як правило, хороша. Їй псує карму те, що вона любить попліткувати. І якщо її викрити в цьому, або взагалі вести себе нешанобливо, будьте готові до жорсткої і отруйної відсічі. Вона може бути дуже запальною, але рятує її неймовірна відхідливість і незлопам’ятність.

7. Рак

Дівчина-Рак може бути як доброю, так і озлобленою в залежності від її настрою. Якщо ви знайдете її в гарному настрої, вона буде обніматися і цілувати вас, запускати руки вам у волосся і говорити, як вона ревнує, і наскільки ви хороші. Але якщо ви потрапите їй в той день, коли над нею нависають темні хмари, вам буде непереливки. Вона може бути абсолютно божевільною відьмою!

8. Лев

Незважаючи на те, що дівчина Лев на вигляд тепла, дружня, всепрощаюча, і навіть готова усміхнутися у відповідь на образи, не розслабляйтеся. Це не нешкідливе кошеня – це мстива левиця. Не кладіть голову їй в пащу!

9. Діва

Цей знак Зодіаку названий Дівою явно помилково, тому що справжні діви чисті, і не схожі на цю злючку. Коли Діва ображена, вона не стане висловлюватися словесно або застосовувати фізичну силу. Ні, вона практикує набагато більш нервову і пасивно-агресивну форму насильства. Вона пригадає вам всі ваші гріхи за все життя, і буде вести себе так зневажливо, що вб’є вашу самооцінку.

10. Овен

Запитайте дівчину Овна, яка вона, і вона скаже вам, що вона мужня, напориста, пристрасна, енергійна і навіть трохи вогненна. Це альтернативне бачення її нетерплячості, гіперактивності, агресивності, впертості, зарозумілості і злостивості. Ні, вона не така вже й зла з усіх. Але на третьому місці з кінця все-таки опинилася.

11. Козеріг

Це стерво може бути гарячою, як лава або або холодною, як лід. Як тільки ви розлютите її, то відчуєте, як холодний туман спускається по кімнаті. Вона не буде бити вас по обличчю або кричати на вас, але вона підірве вашу репутацію, видавить з вас всіе соки своїм ігнором і занудством.

12. Скорпіон

Не варто злити дівчину Скорпіона, тому що вона буде мстити методичною холодністю серійного вбивці. Вона вже народилася такою! Вона войовнича, недовірлива, зла і мстива. Якщо ви коли-небудь зробите помилку, ніколи не повертайтеся спиною до неї – її отруйний хвіст вже напоготові!

Джерело

Читайте також