Рибалок із Рівненщини запрошують взяти участь у виставці ``Fish Business Ukraine 2020``

З 17 по 19 березня 2020 року відбудеться друга виставка-форум рибної індустрії та риболовного хобі «Fish Business Ukraine». Захід відбудеться на території виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» за адресою: Київська область, Житомирська траса М-06, с. Березівка, вул. Амстердамська, 1.

Організаторами виставки є Державне агентство рибного господарства України та компанія Євроіндекс.

У рамках виставки планується кілька напрямів обговорення:

1. Законодавче поле розбудови рибного господарства в Україні

2. Міжнародна співпраця з метою взаємовигідного партнерства та розвитку галузі

3. Роль неурядових організацій у збереженні рибних запасів та функціонуванні рибної галузі загалом

4. Значення якісної підготовки молодих кадрів для підвищення конкурентоспроможності вітчизняного рибного господарства. Налагодження співпраці між бізнесом та закладами із підготовки фахівців галузі в перспективі найближчих років

Участь у заході візьмуть представники Держрибагентства, Держводагентства, Держпродспоживслужби, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), інших міжнародних організацій, експертного середовища, закладів науки та освіти, низки посольств, громадськості та бізнесу.

Захід проводитиметься у двох форматах для різних цільових аудиторій:

- бізнес-форум для професійної спільноти;

- майданчик для обміну досвідом виробників та промислових рибалок.

На виставці будуть представлені сучасні інновації, технології в галузі рибного господарства та промисловості (аквакультура, морський і прісноводний промисел, підприємства переробки водних біоресурсів, технології, обладнання для рибної галузі тощо), виробництво продуктів харчування рибного походження, обладнання й технології для зберігання сировини тощо), рекреаційного рибальства (риболовне оснащення, одяг, риболовні бази, риболовні господарства), торгівлі (логістика, франшизи, банківський сектор, імпортери й експортери рибної продукції, рітейл), партнери для міжнародного і наукового співробітництва в галузі (міжнародні донорські організації, представники ряду посольств, наукові установи).

Додаткову інформацію можна переглянути на офіційному вебсайті. Для участі у виставці можна звернутися до організаторів за тел.: (067) 234-42-65 (Дмитро Петров).

Читайте також