"Річки" та "водоспади": вулиці Рівного підтопила потужна злива (ВІДЕО)

У Рівному в результаті потужної зливи підтоплено вулиці та проїжджі частини. 

Очевидці опублікували у Інстаграм-спільноті відео підтоплення вулиці Дворецької та Степана Бандери. Такох у мережі з'явився ролик "водоспаду" на сходах біля торгового центру "Злата Плаза" у центрі міста. Підтопило також вулиці Пересопницьку, Макарова та Млинівську.

Наслідки негоди активно ліквідовують працівники ДСНС. Зокрема, саме зараз бійці ДСНС та спецтехніка працює на вулицях Огієнка, Коновальця, Промислова та Біла.

Проводиться відкачуванню води за допомогою пожежних мотопом з приватних домоволодінь та за допомогою спецтехніки рятувальники витягають автомобілі із сильно затоплених вулиць. Ускладнює роботу дощ, що не припиняється.

На даний час в Рівному над ліквідацією наслідків від сильної зливи працює 7 одиниць техніки ДСНС та тридцять осіб особового складу рятувальників.

До слова, у місті не вперше під час сильних опадів відбуваються підтоплення. Влада Рівного зазначає, що для усунення цієї проблеми у міста коштів поки не вистачає. Причиною підтоплень є неготовність колектора до таких потужних злив.

Ми писали про це раніше: Скільки потрібно грошей, щоб у Рівному не було підтоплень?

Читайте також