Рівне будуть озеленювати по-новому

фото ілюстративне

На сесії Рівненської міської ради депутати проголосували за рішення “Про впровадження якісного підходу до озеленення Рівного у 2018 році”, яким передбачена розробка “Програми розвитку та збереження зелених зон міста на 2019-2029 роки” та її подача на розгляд Рівненської міської ради до 30 жовтня 2018 року.

Як повідомляє Рада реформ Рівного, причиною створення відповідного проекту рішення стала електронна петиція, яка набрала необхідну кількість голосів, і рішенням минулої сесії її було відправлено на доопрацювання. Проект пройшов обговорення та узгодження пунктів на депутатських комісіях, в т.ч. на відкритому спільному засіданні комісій з питань міського господарства та з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

"У місті наразі немає спеціальної програми розвитку озеленення і підтримка цього рішення депутатами сприятиме впровадженню якісного підходу до озеленення міста, покращенню системи догляду за зеленими насадженнями та раціональному розподілу коштів міського бюджету на першочергові потреби зеленого господарства міста," - пишуть активісти.

 

Читайте також