Рівне – одне з п’яти міст-переможців конкурсу «Відкритий виклик»

26 березня о 12:00 у Рівному – презентація результатів участі міста в конкурсі «Відкритий виклик» від ініціативи "Дані міст". Міська рада спільно з експертами провела колосальну роботу: інвентаризувала дані, підготувалася до якісного їх оприлюднення, на основі даних запустила освітній сервіс. Про це повідомили організатори заходу.

В рамках співпраці міста Рівне та ініціативи «Дані міст» в Інформаційно-освітньому просторі InfoHub (м. Рівне, вул. Словацького, 3а) 26 березня о 12:00 експерти представлять аудит даних міста з адресними рекомендаціями, презентують Портал відкритих даних міста та освітній сервіс на основі міських даних.

Нагадаємо, Рівне – одне з п’яти міст-переможців конкурсу «Відкритий виклик», який організовували для муніципалітетів ініціатива «Дані міст». Для організації конкурсу «Відкритий виклик» тут об’єднали свої зусилля Громадянська мережа ОПОРА (Україна) та TechSoup (Польща). Місія конкурсу – аби політика відкритих даних була успішно впроваджена в українських містах. Є питання чи пропозиції? Пишіть сюди: [email protected].

Контактна особа – Олена Чудінович (тел. 096 16 91 419)

Читайте також