"Рівне Разом" досягнули справедливості: партія іде на вибори

42 кандидати від політичної партії "Рівне Разом" для участі у місцевих виборах зареєстрували у Рівному. Так, 29 вересня Рівненська міська територіальна комісія ухвалила рішення щодо реєстрації списку кандидатів від партії "Рівне Разом" до участі у виборах до міськради.

Як повідомлялось раніше, представники "Рівне Разом" зафіксували спроби тиску та залякування членів ТВК з боку провладних народних депутатів та чиновників. Вважають, що це викликано тим, що згідно з останніми соціологічними дослідженнями, новостворена політична сила, не поступається рейтингом пропрезидентській партії.

“Спроби політичних опонентів зняти з виборів частину неугодних їм кандидатів, в тому числі і зі списку “Рівне Разом”, вважаємо ганебною спробою спотворити волевиявлення рівнян, - зазначає лідер політичної партії “Рівне Разом” Віктор Шакирзян. - Пояснити такі протиправні дії можна лише їхнім страхом втратити владу. Але доля громади має і буде вирішуватися рівнянами”.

Тож, своїм рішенням ТВК дала рівнянам можливість обрати представників громади у міській раді Рівного. Представники "Рівне Разом" вірять, що бюрократичні перешкоди вже позаду, а вибори будуть прозорими та демократичними. В свою чергу рівняни зможуть проголосувати без стороннього тиску. У партії "Рівне Разом" заявляють, що і надалі відстоюватимуть права рівняни, захищатимуть демократичні цінності.

Читайте також