"Рівне Разом" підготували для рівнян оригінальний подарунок у День Незалежності України

Вже завтра, 24 серпня, у День Незалежності України на рівнян чекає оригінальне дійство. У небо над містом піднімуть велетенський синьо-жовтий стяг. Раніше цей український прапор встановив світовий рекорд, адже до цього ніхто у світі не здіймав дронами прапори таких розмірів. Цей креативний подарунок рівнянам до Дня Незалежності підготувала громадська організація «Рівне Разом». 

«24 серпня ми піднімаємо у небо прапор України – символ нашої Незалежності, символ боротьби українського народу за свої права. Символічно, що найбільший стяг України в День Незалежності ми підіймаємо саме у Рівному», - розповів голова організації Віктор Шакирзян.

Розмір прапора, який здіймуть у небо над Рівним – рекордних 216 метрів квадратних (12х18м). Це перший стяг таких розмірів, який був піднятий над землею. Спільно із «Рівне Разом» цю ідею втілюватиме компанія «Dronarium Україна». Представник компанії Руслав Беляєв розповів, що прапор на дроні – не лише цікава і непересічна подія, але й чудова альтернатива флагштокам. Він переконаний, що рівняни будуть вражені таким дійством, адже побачити його зможуть навіть зі своїх домівок.

Аби якомога більше жителів міста помилувались українським двоколором, прапора-велетня підіймуть у п’яти районах міста:

  • 13:00 – парк ЖК «На Щасливому»;
  • 15:00 – Пагорб Слави;
  • 16:30 – Автостанція «Чайка»;
  • 18:00 – парк «Хімік»;
  • 19:30 – майдан Незалежності.

Читайте також