«Рівне Разом» подали заяву в поліцію через напад на волонтерів

Цієї ночі невідомі у балаклавах розтрощили намет політичної партії «Рівне Разом», а щодо волонтерів, які там перебували, застосували фізичну силу. Трапилось це біля обласної адміністрації, де активісти партії пікетували проти перешкоджання реєстрації партії на вибори до Рівненської міської ради.

У «Рівне Разом» переконані, що ці дії мають ознаки кримінального правопорушення, а саме - порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом вчинене групою осіб. Тому голова політичної партії Віктор Шакирзян звернувся із заявою в поліцію, аби правоохоронці знайшли винних.

Перед нападом, йдеться у заяві, на площі зникло світло та через 10-15 хвилин підбігли троє невідомих, які почали нищити намет. Волонтери розповіли, що нападники були спортивной форми, усі в балаклавах і капюшонах. Запам'ятали, що один із них був у білій футболці.

Ось у такому вигляді хулігани залишили палатку

Голова «Рівне Разом» Віктор Шакирзян вважає, що такі дії - це тиск на політичну силу та спроба залякати активістів. Тому винні повинні бути знайдені та покарані.

«Напад на мітингувальників стався після того, як партія «Рівне Разом» закликала правоохоронців та опонентів не чинити тиск на членів ТВК, не погрожувати їм та не втручатися в роботу комісії. Сьогодні ми подали заяву в правоохоронні органи. Замовники та виконавці повинні понести відповідальність. «Рівне Разом» незважаючи на залякування та тиск, продовжить вимагати справедливості та проведення чесних виборів у нашому місті», - додав Віктор Шакирзян.

Читайте також