Рівненщина - у скорботі: мешканці сьогодні попрощалися із п`ятьма Героями

Мешканці Рівненщини сьогодні провели у останню дорогу п'ятьох Героїв, які загинули за рідну землю. Воїнів поховали у Любиковичах, Рівному, Березному, Оженині та у Привільненській громаді.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

На Сарненщині в останню дорогу провели бійця Івана Коваля. Він загинув у бою з російськими окупантами в Миколаївській області. Івану Ковалю було 27 років. Він закінчив педагогічний університет і мав спеціальність вчителя географії. У ЗСУ служив із серпня 2020 року. Героя поховали у рідному селі Любиковичі.

Сьогодні жителі Рівного попрощалися з загиблим героєм Назаром Небожинським. Ціною власного життя він врятував 20 воїнів, підбивши три ворожі броні. Це сталося на Чернігівщині, коли українські військові відбивали від російських загарбників одне із сіл. Віддати шану нашому захиснику прийшли сотні рівнян.

Також у Березному попрощалися з захисником Віталієм Гаврилюком. Він загинув, захищаючи Україну від окупантів неподалік села Макарівка на Київщині. Героя поховали на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».

У рідному селі, в Оженині, на Острожчині в останню дорогу провели захисника Андрія Степасюка. Герой загинув у Миколаївській області, боронячи Україну від російських загарбників.

У Привільненській громаді сьогодні попрощались із Вадимом Лубенцем. 21-річний захисник загинув під час виконання бойового завдання на Миколаївщині.

Читайте також