Рівненщина оговтується від снігових переметів: до частини сіл досі не курсує громадський транспорт

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

За останні дві доби на території Рівненської області утворились снігові замети, заввишки подекуди двох метрів. Це спричинило багато незручностей для мешканців. Більше як на добу в області обмежували рух для усього транспорту. Наразі дорожники розчищають автошляхи.

Втім, у частині Рівненщині є проблеми з рухом громадського транспорту. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За його словами, найкраща ситуація із пасажирськими перевезеннями нині на Поліссі – колишні Дубровицький, Володимирецький і Зарічненський райони.

Через погодні умови є проблеми з маршрутками в Мізоцькому, Демидівському, Млинівському напрямках.

Водночас в області є населені пункти, сполучення до яких не відновлено або відновлено лише частково. Мова про села колишніх Березнівського, Острозького, Корецького, Костопільського, а також Гощанського, Млинівського, Здолбунівського і Рокитнівського районах.

«Сьогодні великою проблемою є перемети. Це найбільша загроза для нас. Тому що ми розуміємо, що маючи непроїзну ситуацію про територіях області в нас екстрена швидка допомога не зможе доїжджати до віддалених пунктів. Крім того, у нас виникають проблеми з електропостачання, ми координуємо роботу з енергетиками», - додав Сергій Подолін.

Сьогодні ми також повідомляли про те, що частина доріг на півдні області також переметена. Про це тут: Краще оминати: які дороги на півдні Рівненщині переметені?

 

Читайте також