Рівненщина туристична представлена у престижній премії

Рівненська область представлена у головній туристичній премії України - Ukraine Tourism Awards 2020

Проект Рівненщина туристична представлений у номінації "Регіональний прорив року", ресторан БарМаки у номінації "Кращий ресторан української кухні", а гід Олена Губницька в номінації "Кращий гід на карантині".

Ініціатори "Рівненщини туристичної" впевнені, що наша область по праву може претендувати на визнання одного з найоригінальніших регіонів України.

Рівненщина – глибоко історична земля, що повниться численними пам’ятками природи, архітектури, культури та унікальними об’єктами, аналогів яким нема у інших регіонах. Тут же є і приваблива етнографічна база для розвитку сільського туризму: майстри з ткацтва, лозоплетіння, різьби по дереву, народної вишивки. Збереглися унікальні зразки фольклору та народних звичаїв.

Голосування онлайн триватиме до 25 грудня тут: https://ukraineawards.com/.

Довідково: «Ukraine Tourism Awards 2020» – головна туристична премія України. Формат цьогорічного заходу – Quarantine edition. Церемонія відбудеться в режимі онлайн, а її головна мета – звернути увагу на те, що туризм є дуже важливою галуззю в сфері економіки. А також відзначити в 11 номінаціях кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували роботу в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування.

Читайте також