Рівненська АЕС проведе масштабний марафон "Забіг під градирнями"

 Забіг під градирнями. RNPP Varash Marathon 2020  стане тією культовою подією в спортивному житті держави, який об’єднає усіх любителів бігу в одному місці – на Рівненській АЕС. Незабаром пробігти нову дистанцію у 42,2 км навколо градирень і містом-супутником РАЕС матиме змогу кожен охочий, незалежно від віку, статі та досвіду тренувань.

Започаткований у 2018 році спортивний захід кубка РАЕС-CUP «Забіг під градирнями» трансформувався у 2020 році уже у повноцінний марафон з чотирма дистанціями  й двома марафонськими естафетами 4 по 10 км та 2 по 20 км й відповідно з 4 та 2 учасниками в команді. У програмі марафону, за словами організаторів, дистанції – 42,2 км, 21,1 км, 10 км, 5 км.

Учасниками минулорічного півмарафону "Забіг під градирнями" стало 250 любителів бігу, з яких було 115 працівників Рівненської АЕС. А от станом на сьогодні офіційно зареєстрованих заявок на марафон Рівненської АЕС «Забіг під градирнями – 2020» уже понад 350.

«Родзинка «Забігу під градирнями» буде в тому, що його маршрут пролягатиме навколо атомної станції, в прямому сенсі під градирнями – гідротехнічними спорудами Рівненської атомної електростанції. Висота кожної із шести градирень – 150 метрів. Це буде неабияким видовищем для гостей нашого заходу. Хто ще не встиг зареєструватися на марафон має таку змогу зробити це прямо зараз на сайті Runstyle», - прокоментував один з організаторів марафону Євгеній Бураков.

 За інформацією пресслужби РАЕС.

Читайте також