Рівненська молодь збирає кошти на фільм на спільнокошті

  Щороку все більше українців покладаються у фінансуванні своїх проектів на краудфандинг, по народному – колективне фінансування. Логіка проста: якщо твій проект потрібен людям – його підтримають.

Цього разу вдачу хоче випробувати молода рівненська команда, яка у лютому цього року дебютувала з фільмом «СЛАБО?». Позитивні відгуки про перший фільм вмотивували наших героїв продовжувати, і сьогодні вони мають ідею для другого, не менш крутого, фільму. Це і змусило Богдана Ніколайчуката Стаса Ляшка шукати підтримки серед поціновувачів українського кінематографу: вони подалися на краудфандинг для збору коштів на другий фільм.

Автори фільму зробили ставку на Спільнокошт на BiggggIdea, яка є найбільшою краудфандинговою платформою в Україні.

«Чому б не спробувати?» - запитали себе автори фільму. І зробили цей упевнений крок: сьогодні стартувала кампанія по збору коштів на зйомки другого фільму «НЕ СЛАБО?».

Рівнян закликають підтримати проект зйомки фільму, профінансувавши його за цим лінком.  

Про що буде цей фільм – розповідають самі автори проекту.

«Світ швидко змінюється і молодь все частіше зустрічається з проблемами: залежність від думки оточуючих, проблемою самореалізації, проблемою безвідповідальних та несерйозних відносин. Фільм має на меті порушити всі ці проблеми. І зробити  це по молодіжному: адже усі герої фільму – молоді люди, а основна аудиторія – також молоді люди» - коментує автор фільму Богдан.

Автори фільму планують зібрати 100 000 грн. на краудфандингу протягом наступних 50 днів. Ці кошти в разі успішного збору будуть спрямовані на залучення фахівців (режисера-постановника, оператора, художника по костюмах, художника-гримера, звукооператора), а також монтаж самого фільму.

Читайте також